مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر از درخشش هنرمندان بوشهری در جشنواره ملی تئاتر «سردار آسمانی» خبر داد.
فاطمه کرمپور ظهر امروز در حاشیه آیین اختتامیه جشنواره ملی تئاتر سردار آسمانی اظهار کرد: در مراسم اختتامیه جشنواره و بر اساس آرای هیات داوران برگزیدگان هر بخش را معرفی کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: ستاد برگزاری دومین جشنواره تئاتر «سردار آسمانی» در بخش خیابانی نمایش «قاصدک» نوشته مارال ایزدبخش به کارگردانی مارال ایزدبخش از بوشهر را به عنوان نمایشهای برگزیده معرفی کردند.
کرمپور افزود: در بخش بازیگری مرد هیأت داوران جایزه رتبه دوم این بخش را به بازیگر نمایش “قاصدک” سید پویا امامی از استان بوشهر اهدا کردند.
وی بیان کرد: در بخش طرح و ایده با تقدیر از نویسندگان، از نمایشهای «قاصدک» مارال ایزد بخش از استان بوشهر تقدیر شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: در بخش کارگردانی جایزه رتبه دوم به کارگردان نمایش «قاصدک» مارال ایزد بخش از استان بوشهر اهدا شد.
همچنین هیأت داوران سه نمایش «ژنرال»، «انگشتری» و «نامهای برای حاج قاسم» را برای حضور در بخش «سرباز انقلاب» سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیرخانه جشنواره پیشنهاد کرد.
منبع: فارس
انتهای پیام//
هیچ کامنتی برای نمایش وجود ندارد !