تشدید نظارت بازرسان بر تهیه و توزیع غذای نذری

معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: باهدف ارتقای بهداشتی مساجد و تکایا در ایام عزاداری، فعالیت‌های نظارتی بهداشت محیط تشدید شد.

به گزارش سپاس حمید حبیبی نیا با بیان اینکه رعایت نکردن موازین بهداشتی در توزیع نذورات، احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با غذا به‌ویژه بیماری‌های عفونی و روده‌ای را افزایش می‌دهد افزود: به‌ منظور پیشگیری از مخاطرات احتمالی، هرگونه پخت‌وپز باید در مکان‌های با شرایط کاملا بهداشتی و با استفاده از مواد خام مصرفی سالم و بهداشتی انجام شود.

وی ادامه داد: به‌منظور صیانت از سلامت عزاداران حسینی بازرسان بهداشت محیط از کلیه مساجد و حسینیه‌ها بازدید و  بر تهیه و توزیع آب و مواد غذایی نظارت می کنند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان بر استفاده از ظروف یک‌بارمصرف گیاهی جهت توزیع غذای گرم، جمع‌آوری مناسب پسماندهای تولیدی در مراسم عزاداری و استفاده از صابون مایع در سرویس‌های بهداشتی تاکید کرد و از عزاداران خواست مشکلات بهداشتی در مساجد و حسینیه ها را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.صدا و سیما

ثبت نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط "مدیریت سپاس" در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
  • نظرات

    هیچ نظری در مورد این خبر تاکنون ثبت نشده است.

    آخرین اخبار استان