سفره‌ای رنگین از جنس «سلامت» در دیر

سفره‌ای رنگین از جنس «سلامت» در دیر

برای معرفی غذاهای سنتی شهرستان و آشنایی مردم با غذاهای سالم، بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر «سفره سلامت» پهن کرد.

به گزارش سپاس، در آیینی با حضور مسئولان، جشنواره غذای سالم در بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر برگزار شد.

در حاشیه این آیین احمد آخوندی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در گفتگو با خبرنگار مطاف24، اظهار داشت: استفاده از غذاهای سالم و سنتی به خاطر ارزش فراوان باید در جامعه نهادینه شود.

وی با بیان اینکه این جشواره با هدف اصلاح و ارتقای فرهنگ تغذیه برگزار شده است گفت: غذای سالم و ایمن تهیه شده از مواد اولیه سالم و ایمن است.

آخوندی افزود: غذا در آموزه‌های دینی همچون سایر موضوعات، مورد توجه دین اسلام قرار گرفته است و سفارش‌های زیادی از جانب معصومین (ع) در این باره شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر تصریح کرد: ترغیب و تشویق خانواده‌ها از استفاده غذای های سالم و بهداشتی و بومی و پرهیز از غذاهای آماده و فست فود، از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جشنواره بیش از 50 نوع غذای بومی و محلی تدارک دیده‌ شده بود که توسط داوران و کار‌شناس تغذیه شبکه، ارزش غذایی، طعم و تزیین غذا‌ها را مورد ارزیابی قرار داده و پس از بررسی به برگزیدگان برتر جوایزی اهدا  شد.

انتهای پیام

ثبت نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط "مدیریت سپاس" در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
  • نظرات

    هیچ نظری در مورد این خبر تاکنون ثبت نشده است.

    یاداشت

    آخرین اخبار استان